NATHALIE ROSENQUIST

året som gått

Kategori: daily

imorgon är det nyårsafton och när jag tänker tillbaka på året så slår det mig hur läskigt fort det har gott. har hunnit med SÅ himla mycket och varit på alla möjliga ställen. träffat underbara människor. kommit närmre vissa, glidit ifrån andra. Har även lärt känna mycket nytt folk som jag vet att jag kommer ha kontakt med länge. 
Om vi börjar med resorna under 2013 så startade jag året med att åka skidor i österrike med min familj, sedan 3 veckors språkkurs i london i sommras (som var något av det roligaste jag någonsin varit med om och som gav mig otroligt mycket) därefter åkte jag och några goa tjejer till kreta och hade the time of our lives. så himla bra resa. därefter åkte jag och klassen till stockholm som oxå var sjukt roligt. avslutade året med en resa till dubai & abu dhabi. heeelt underbart. åh vad jag vill tillbaka. 
 
har flera nyårslöften men det kommer jag inte att dela med mig av,just för att de är till för mig. och jag ska uppfylla dom. jag ska
 
När jag tänker efter så har nog 2013 varit det roligaste och mest händelserika året hittills. och har lovat mig själv till att göra 2014 ännu bättre. jag är redo att börja om från nytt och efter nyår ska saker och ting förändras. 
Men först ska vi ju fira in det nya året, vilket görs tillsammans med favvisar i köpenhamn!!! kommer bli BÄST.
 
Här kommer en bildbomb från året som gått. enjoooooy